Yoghurt- pannacotta

Yoghurt- pannacotta
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Denne drømmen av en dessert må oppleves. En spennende vri på den italienske klassikeren med smak av granateple og grønn chili.

Fremgangsmåte

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann.
  2. Kok opp fløte og ha i sukker og frøene fra vaniljestangen.
  3. Klem ut vannet fra gelatinplatene og ha dem i gryten.
  4. Rør så sammen gelatinen og sukkeret til det smelter. La blandingen kjøle seg ned i ti minutter. Ha deretter i yoghurten.
  5. Bland sammen og ha blandingen i 4 passende glass eller boller. Sett kjølig i minst fire timer.
  6. Ha bringebær i en bolle sammen med granateplefrø.
  7. Bland inn finhakket chili og limesaft og vend forsiktig sammen.
  8. Topp pannacottaen med bringebær- og granateplesalsa og pynt med litt frisk mynte.