Torsketaco med First Price

Torsketaco med First Price
Personer

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Er du blant dem som gjerne skulle hatt inn et ekstra fiskemåltid i løpet av uken? Da er torsketaco løsningen. Det funker nøyaktig som vanlig taco bare at kjøttdeigen er erstattet av torsk. Med de sterke smakene fra tacokrydderet og masse tacosaus er dette en rett som også kan funke for de som egentlig ikke er så glad i fisk. Og med produkter fra First Price blir dette en middag som er rik på smak, men rimelig i pris.

Fremgangsmåte

  1. Legg tacokrydderet oppi en bolle. Skjær torskefilet i biter og dypp begge sidene av bitene i tacokrydderet. Stek torsken i en panne sammen med litt margarin, og tilsett kidneybønnene. Kutt opp cherrytomater, mango og løk og putt dem i egne skåler. Legg tortillalefsene i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen.
  2. La hver enkelt fylle tortillaene med det de ønsker av cherrytomater, løk, mango, ananas, avokado, tacosaus og selvsagt torsk- og kidneybønnerblanding. Topp med bladpersille og server med nachochips.