Taco med marinert entrecôte, guacamole og tomatsalsa

Taco med marinert entrecôte, guacamole og tomatsalsa
Personer

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Tacokvelden blir aldri den samme igjen! Vi introduserer entrecôte marinert i tacokrydder servert med guacamole, hjemmelaget salsa og nachos.

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen cayennepepper, spisskummen, salt og pepper. Gni kjøttet med krydderet.
  2. Stek entrecôte-skivene i nøytral olje på høy temperatur, ca. 2 minutter på hver side.
  3. La dem hvile noen minutter og skjær dem opp i tynne strimler.
  4. Server kjøttet i tortillalefsen sammen med salat, ost, guacamole, syltet rødløk og hjemmelaget salsa. Topp med koriander og nachochips.
  5. Mos sammen avokado og finhakket hvitløk i en bolle. Ha i limesaft, chili og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  6. Skjær rødløk i tynne strimler. Kok opp eddik, sukker og vann. Ha løken oppi en bolle og hell over laken. La det trekke i ca. 1 time. Sett til kjøling.
  7. Grovhakk tomater og ha dem i en bolle. Finhakk hvitløk og sjalottløk og ha det i bollen.
  8. Tilsett sriracha, olivenolje, eddik og finhakket koriander. Bland godt sammen.
  9. Smak til med salt og pepper.