Ingredienser
Tacokvelden blir aldri den samme igjen! Vi introduserer entrecôte marinert i tacokrydder servert med guacamole, hjemmelaget salsa og nachos.
Fremgangsmåte
-
Bland sammen cayennepepper, spisskummen, salt og pepper. Gni kjøttet med krydderet.
-
Stek entrecôte-skivene i nøytral olje på høy temperatur, ca. 2 minutter på hver side.
-
La dem hvile noen minutter og skjær dem opp i tynne strimler.
-
Server kjøttet i tortillalefsen sammen med salat, ost, guacamole, syltet rødløk og hjemmelaget salsa. Topp med koriander og nachochips.
-
Mos sammen avokado og finhakket hvitløk i en bolle. Ha i limesaft, chili og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
-
Skjær rødløk i tynne strimler. Kok opp eddik, sukker og vann. Ha løken oppi en bolle og hell over laken. La det trekke i ca. 1 time. Sett til kjøling.
-
Grovhakk tomater og ha dem i en bolle. Finhakk hvitløk og sjalottløk og ha det i bollen.
-
Tilsett sriracha, olivenolje, eddik og finhakket koriander. Bland godt sammen.
-
Smak til med salt og pepper.