Smakfull frokost med First Price

Smakfull frokost med First Price
Personer

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Har du fått med deg at First Price har et stort utvalg av frokostprodukter? Unn deg selv en smakfull og budsjettvennlig start på dagen med First Price-produkter. Med både eggerøre, djevelegg og deilig pålegg ligger alt til rette for en perfekt frokost.

Fremgangsmåte

  1. Eggerøre er en klassiker og kan lages på mange måter. Denne er laktosefri med deilig smak av gressløk.
  2. Visp sammen egg, vann, salt og gressløk. Smelt deretter litt margarin i en stekepanne og hell over eggerøren. Stek på lav varme og rør forsiktig i eggerøren mens den stivner. Pass på så du ikke oversteker den. Eggerøre skal være litt bløt.
  3. En litt mer spesiell måte å lage egg på som garantert vil gi deg kokkepoeng hos familien eller vennegjengen, er djevleegg. De ser imponerende ut, men er slett ikke så vanskelig å lage.
  4. Kok eggene i 8-10 minutter i kjele til eggene er hardkokte. Del eggene i to og fjern plommen fra eggehviten. Vær forsiktig så eggehviten beholder fasongen sin.
  5. Legg eggeplommene i en skål og tilsett majones, gressløk, salt og pepper og bland godt sammen. Legg de halve eggehvitene på et fat og fyll dem med eggeplomeblandingen.
  6. Server på frokostbordet med eggerøre, sandwichbaguetter, kokt skinke, hvitost, røkelaks, bordmargarin, italiensk salat og eple- eller appelsinjuice fra First Price.