Riskrem med bringebærcoulis, bringebær og brente mandler

Riskrem med bringebærcoulis, bringebær og brente mandler
Personer

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Riskrem med frisk bringebærcoulis, bringebær og brente mandler.

Fremgangsmåte

  1. Ha iskald grøt i en bolle og rør den godt opp. Pisk fløte, sukker og vaniljesukker til fløyelsmyk luftig krem. Rør først inn halvparten av kremen i grøten, til du får en glatt krem. Vend forsiktig inn resten av kremen slik at riskremen får en luftig konsistens. Smak ev. til med noen dråper mandelessens.
  2. Ha bringebær, melis og sitron i en foodprosessor. Kjør sammen til en glatt saus og sil gjennom en finmasket bakesikt. Smak til med ekstra melis og sitron. Oppbevares kjølig
  3. Server riskremen med bringebærcoulis, friske bringebær og hakkede brente mandler.