Potetvaffel med pinnekjøtt

Potetvaffel med pinnekjøtt
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Har du rester av poteter? Lag potetvafler toppet med pinnekjøtt, appelsin og en deilig bbq-saus av Coca-Cola.

Fremgangsmåte

  1. Pisk sammen egg, melk og Crème Fraîche. Tilsett smeltet margarin, hvetemel og salt. Rør sammen til en glatt røre. Riv eller mos potetene og vend dem inn i vaffelrøren. Stek vaflene og avkjøl dem på rist.
  2. Ha alle ingrediensene til glazen i en liten kjele og la det koke i ca. 50 min til det er redusert til halvparten av væsken.
  3. Riv pinnekjøtt i små biter og strø over vaflene. Hakk salat, del appelsinen i terninger og skjær reddik og eple i tynne skiver. Fordel det på vaflene og server dem med noen skjeer BBQ-saus over.