Pølser i lange baner

Pølser i lange baner
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Det er pølsefest hos din nærmeste SPAR og du kan meske deg med mange forskjellige typer og smaker.

Fremgangsmåte

  1. Tilbered pølsene etter ønsket metode. Sett stekeovnen på 250 ºC. Bak paprika, løk og hvitløk med skallet på i ca. 10 minutter til paprikaskallet begynner å boble og får sorte flekker. Legg grønnsakene i en plastboks med lokk og la dem ligge i ca. 15-20 minutter. Da er det enklere å fjerne skinnet. Fjern også kjernen på paprikaen.
  2. Kjør grønnsakene til en grov saus i en blender sammen med mandlene, rødvinseddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  3. Finhakk soltørket tomat, rødløk og valnøtter. Rasp brokkoli. Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper.
  4. Skrell reker og bland de med majones, frisk dill, salt, pepper og sitronsaft. Eller kjøp ferdig rekesalat. Server pølsene med tilbehøret ved siden av.