Pizza på grillen

Pizza nytes best under åpen himmel. På grillen blir bunnen ekstra sprø og fyllet enda bedre.

Over 60 min
Enkel
Pizza på grillen

Slik gjør du

    1. 1
      Fyll grillen med mye kull.
    2. 2
      La den bli glovarm og legg på en pizzastein om du har.
    3. 3
      Steker du i ovnen, sett den på 250 ºC.
    4. 4
      Lag 4 pizza-bunner av deigen.
    5. 5
      Bland sammen crème fraîche, hvitløk og urter i en bolle. Smak til med salt og pepper.
    6. 6
      Fordel sausen over pizzabunnene.
    7. 7
      Topp med ost, asparges, biff og rødløk.
    8. 8
      Stek på grillen i ca. 5-10 minutter. Pass på så ikke bunnen blir for svidd.
    9. 9
      I ovnen skal pizzaene stekes i ca. 15 minutter.
    10. 10
      Server med ruccola og Salsa Verde.
  1. PIZZADEIG

    1. 1
      PIZZADEIG
    2. 2
      Bland sammen mel og gjær.
    3. 3
      Ha det i en bolle sammen med vann, olje og salt.
    4. 4
      Elt deigen i ca. 10 minutter i kjøkkenmaskin eller litt mer for hånd.
    5. 5
      Sett til heving på et lunt sted i minst 45 minutter.
    6. 6
      Dette blir 4 pizzaer.
  2. SALSA VERDE

    1. 1
      SALSA VERDE
    2. 2
      Finhakk hvitløk, kapers og persille.
    3. 3
      Ha det i en bolle sammen med eddik, olje og limesaft.
    4. 4
      Bland godt og smak til med salt og pepper.

Lignende oppskrifter