Pizza på grillen
Pizza nytes best under åpen himmel. På grillen blir bunnen ekstra sprø og fyllet enda bedre.
Over 60 min
EnkelSlik gjør du
- 1Fyll grillen med mye kull.
- 2La den bli glovarm og legg på en pizzastein om du har.
- 3Steker du i ovnen, sett den på 250 ºC.
- 4Lag 4 pizza-bunner av deigen.
- 5Bland sammen crème fraîche, hvitløk og urter i en bolle. Smak til med salt og pepper.
- 6Fordel sausen over pizzabunnene.
- 7Topp med ost, asparges, biff og rødløk.
- 8Stek på grillen i ca. 5-10 minutter. Pass på så ikke bunnen blir for svidd.
- 9I ovnen skal pizzaene stekes i ca. 15 minutter.
- 10Server med ruccola og Salsa Verde.
- 1
PIZZADEIG
- 1PIZZADEIG
- 2Bland sammen mel og gjær.
- 3Ha det i en bolle sammen med vann, olje og salt.
- 4Elt deigen i ca. 10 minutter i kjøkkenmaskin eller litt mer for hånd.
- 5Sett til heving på et lunt sted i minst 45 minutter.
- 6Dette blir 4 pizzaer.
- 1
SALSA VERDE
- 1SALSA VERDE
- 2Finhakk hvitløk, kapers og persille.
- 3Ha det i en bolle sammen med eddik, olje og limesaft.
- 4Bland godt og smak til med salt og pepper.
- 1