Ingredienser
Pizza limone toppet med asparges og spekeskinke stikker av med seieren i enhver smakskonkurranse. Tilberedes på grillen eller i stekeovnen.
Fremgangsmåte
-
Tenn grillen eller sett ovnen på 250 ºC. Hvis du steker pizzaen på grillen trenger du høy varme, en pizzastein eller en stekeplate du legger på risten. Sett på lokket når du steker den på grillen.
-
Lag små mini-pizzaer av deigen. Du kan selvfølgelig lage egen deig - se spar.no.
-
Smør crème fraîche utover bunnene, ha over litt hakket hvitløk, en neve finhakkede urter og strø over ost.
-
Stek til pizzaen er gyllen og osten smeltet - pizzaen er som regel ferdig på noen minutter, men her lønner det seg å følge med.
-
Skjær asparges i tynne skiver. Bruk den gjerne rå, da er den sprø og knasende. Topp pizzaen med asparges, spekeskinke, finraspet sitronskall og litt finhakket persille.