Grønnsakspai
Vi godtar intet mindre enn sprø bunn og smaksrikt fyll! Ostepai med spinat og vårløk er lett og luftig sommermat.
Over 60 min
EnkelSlik gjør du
- 1Sett ovnen på 180 ºC.
- 2Bland sammen smør, mel, sesamfrø, salt og vann til en deig. Spe med litt ekstra vann om det trengs.
- 3Trykk ut deigen i en ildfast form og sett den i kjøleskapet i 15 minutter.
- 4Bland sammen ost, egg og kremfløte. Smak til med salt og pepper.
- 5Ha fyllet over deigen.
- 6Ha over hele biter av spinat, asparges og vårløk, slik at det blir et pent mønster på toppen.
- 7Stek i ovnen i ca. 30-40 minutter.
- 8Del opp reddiker og agurk, og legg på et fat sammen med bringebær, salattopper og gresskarfrø.
- 1
RØMMEDRESSING
- 1RØMMEDRESSING
- 2Bland sammen rømme, limesaft og hakket dill til en dressing.
- 3Smak til med salt og pepper.
- 4Server paien med deilig salat og dressing.
- 1