Karbonadesmørbrød

Karbonadesmørbrød
Personer

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Karbonadedrøm! Kan du motstå et skikkelig karbonadesmørbrød med løk og speilegg? Ikke vi heller...

Fremgangsmåte

  1. Start med å lage syltet agurk. Kok opp 2 dl vann, eddik og sukker. Hell laken over i en bolle. Skjær agurk og løk i tynne skiver og legg i laken. La det trekke i ca. 1 time. Bland sammen karbonadedeig, salt, pepper og potetmel. Ha i melk, kapers og finhakket ruccola. Bland godt sammen. Form fire flate kaker og stek i smør på middels varme til de er gjennomstekte. Bland sammen snøfrisk og ruccola i en bolle. Kjør det slett med en stavmikser til en grønn krem. Stek egg etter ønsket type i litt smør. Bre ut ruccola-kremen på brødet. Ha på karbonadene, syltet agurk, egg og frisk gressløk!