Pavlova med bringebær, melon og granateple
Det blir definitivt fest med denne flotte kaken på bordet!
Over 60 min
EnkelSlik gjør du
Pavlova med bringebær, melon og granateple
- 1Sett ovnen på 225°C.
- 2Visp eggehviter og salt til et hardt skum, helst i en bolle av glass eller metall. Tilsett litt og litt av sukkeret mens du fortsatt visper. Visp i 8-10 minutter til røra er seig og luftig. Rør forsiktig inn vaniljesukker, maizena, sitronsaften og konditorfargen.
- 3Ha marengsen på et bakepapir. Form den til et rundt fat med kanter og en fordypning i midten. Sett den i ovnen og senk varmen til 120°C. Stek i 90 minutter og skru av ovnen. La bunnen stå i ovnen til den har blitt kald.
- 4Pisk kremen med sukkeret og fordel den utover marengsbunnen. Topp med bringebær, biter av vannmelon, granateplefrø, mynte og blomster og server med et stort smil!
- 1