Hjemmelaget hvitløksbrød

Hjemmelaget hvitløksbrød
Personer

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Hjemmelaget hvitløksbrød smaker utrolig godt, og er en genial måte å bruke brødrester på. Har du noen rundstykker, en tørr baguette, ciabatta, loff eller annet brød - skjær det opp i tynne skiver, ha over hvitløksmør og stek i ovn eller panne.

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 220 ⁰C.
  2. Legg skivene på bakepapirkledd stekebrett. Bland sammen smør, hvitløk og persille og fordel over. Stek på midterste rille, ca. 5-6 minutter til brødet er litt gyllent.
  3. Har du urterester? Bland romtemperert smør med hvitløk og urter, pakk det inn i plastfilm til en tykk pølse og ha på lur i kjøleskapet eller i fryseren. Du kan fint blande flere typer urter som persille, gressløk, basilikum og timian.