Fårefilet med fetakrem

Fårefilet med fetakrem
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Imponer gjestene med saftig fårefilet! Vi skal ikke avsløre for mye, men fetakrem, nektarin og parmesanpoteter burde møtes oftere på tallerkenen.

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 ºC og stek potetene som anvist på pakken.
  2. Grill fruktene sammen med kjøttet, de trenger kun noen få minutter.
  3. Løken kan grilles myk på indirekte varme i ca. 20 minutter.
  4. Fårefilet skal ha en kjernetemperatur på ca. 60-65 ºC. Det tar ca. 15 minutter.
  5. Server kjøttet med nystekte parmesanpoteter, grillet fersken, løk og fetakrem.
  6. FETAKREM
  7. Bland sammen fetaost, rømme eller yoghurt, finhakket hvitløk og timian i en bolle.
  8. Smak til med pepper.