Ingredienser
Dette blir sommerens store slager! Prøv vår sommerlige vri på en meksikansk favoritt. Cheddar, Strandaskinke og urtedressing får smaksløkene til å danse.
Fremgangsmåte
-
Varm en stor stekepanne og legg i en tortillalefse. Dryss strimlet TINE norsk cheddarost, finhakket grønn chili og vårløk over tortillaen. Topp med revet Strandaskinke.
-
Når osten har smeltet litt, legger du over en ny tortilla. Snu forsiktig quesadillaen. La den ligge litt for å bli gjennomvarm. Dette kan også gjøres på grill med indirekte varme. Pass på så du ikke brenner lefsene. Server med sommersalat og urtedressing.
-
Sommersalat: Bland og miks alle ingrediensene til en god og frisk sommersalat.
-
Urtedressing: Bland sammen naturell yoghurt, finhakkede urter og finhakket hvitløk. Smak til med salt og pepper.