Biffsalat

Biffsalat
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Spennende og mettende salat med nudler, peanøtter og chilisaus. Lettvint og full av smak!

Fremgangsmåte

  1. Finhakk hvitløk, ingefær og chili. Bland det sammen med soyasaus, olje og pepper i en bolle. Ha i biffstrimlene og sett det kjølig i minst 30 minutter. Dette kan også gjøres noen timer i forveien. Del paprika i lange strimler. Kok opp vann til nudlene og varm opp en stor stekepanne. Stek biffstrimlene hurtig i marinaden, på høy varme. Etter noen minutter tilsetter du paprika. Kok nudlene etter anvisningen på pakken mens kjøttet får farge. Når nudlene er ferdige, heller du av vannet og har de over i pannen sammen med kjøttet. Bland forsiktig sammen. Strimle agurk og vårløk og bland dette med peanøtter og korianderblader i en bolle til servering.
  2. Bland sammen rømme og chilisaus og server dette sammen med salaten. Hvis du ønsker mer smak kan chilisausen erstattes med finhakket chili.
  3. Server middagen i dype tallerkener med de friske grønnsakene på toppen og chilirømme ved siden av.
  4. Oppskrift fra SPAR sommerhefte 2016.