Ingredienser
Spennende og mettende salat med nudler, peanøtter og chilisaus.
Lettvint og full av smak!
Fremgangsmåte
-
Finhakk hvitløk, ingefær og chili. Bland det sammen med soyasaus, olje og pepper i en bolle. Ha i biffstrimlene og sett det kjølig i minst 30 minutter. Dette kan også gjøres noen timer i forveien. Del paprika i lange strimler. Kok opp vann til nudlene og varm opp en stor stekepanne. Stek biffstrimlene hurtig i marinaden, på høy varme. Etter noen minutter tilsetter du paprika. Kok nudlene etter anvisningen på pakken mens kjøttet får farge. Når nudlene er ferdige, heller du av vannet og har de over i pannen sammen med kjøttet. Bland forsiktig sammen. Strimle agurk og vårløk og bland dette med peanøtter og korianderblader i en bolle til servering.
-
Bland sammen rømme og chilisaus og server dette sammen med salaten. Hvis du ønsker mer smak kan chilisausen erstattes med finhakket chili.
-
Server middagen i dype tallerkener med de friske grønnsakene på toppen og chilirømme ved siden av.
-
Oppskrift fra SPAR sommerhefte 2016.