Ingredienser
Det er lite som slår en god burger! Her får du en dobbel variant med chipotle majones og søtpoteter.
Fremgangsmåte
-
Stek burgeren på grillen eller i en stekepanne på sterk varme i ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt. Snu burgeren jevnlig. Legg cheddarost på burgeren og la den smelte.
-
Sprøstek bacon og skjær tomat og løk i fine skiver.
-
Sticky Fingers Jack´n Jalapeno BBQ smøres godt inn i bunnen på hamburgerbrødet. Legg salat på bunnen før den første burgeren legges på. Topp med ketchup og bacon før burger nr. 2 legges på.
-
Legg på løkringer, tomat og sylteagurk. Toppen av burgerbrødet smøres inn med Sticky Fingers Chipotle Mayo og plasseres på toppen av mesterverket.
-
Severes med ovnsstekte søtpoteter og en ekstra skje med Sticky Fingers Chipotle Mayo.
-
Vask og skrell søtpotetene. Skjær søtpotetene i tykke staver og legg de over i en ildfast form som er smurt med olivenolje.
-
Tilsett knuste hvitløksfedd og sitron skåret i grove biter. Drypp over olivenolje og bland alt godt sammen. Stek søtpotetene ved 200 ˚C i ca. 30 minutter til de blir gylne og møre. Dryss over rosmarin og flaksalt før servering.
-
SPAR sommerhefte 2019