Om SPAR

SPAR er verdens største supermarkedkjede med mer enn 12.000 butikker i over 40 land. I Norge har vi SPAR-butikker fordelt over hele landet.

SPAR - butikken der du bor
SPAR er en supermarkedskjede bestående av 262 SPAR-butikker og 28 EUROSPAR-butikker over hele Norge.

SPAR tilbyr et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt varer fra lokale leverandører.

EUROSPAR – ditt førstevalg
De største butikkene i SPAR-kjeden i Norge heter EUROSPAR. I EUROSPAR satser vi sterkt på å gi kundene et godt utvalg i ferskvarer, ferdigmat og et bredt og dypt varesortiment. I tillegg tilpasser den enkelte butikk varer fra lokale leverandører. 

SPAR – engasjert, folkelig og hjelpsom

I SPAR legger vi vekt på å gi kunden god personlig service. I våre butikker skal du finne inspirasjon og et bredt vareutvalg, med fokus på lokalmat. SPAR engasjerer seg også i lokalmiljøet og sponser små og store idrettslag. 

SPAR – i Norge
Merkevaren SPAR forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus.

Relatert innhold

Miljø og bærekraft hos SPAR

SPAR har, som del av NorgesGruppen, en langsiktig ambisjon om å være bærekraftig og bli klimanøytral. Det betyr at vi skal være i førersetet for miljøvennlig transport og forebygging av matsvinn, og lede an i utviklingen og tilbudet av miljøvennlige produkter.

Kvalitet i SPAR

Når du handler i en av våre SPAR-butikker, skal det føles trygt. Vi sikrer at maten er helsemessig sikker å spise og vi ønsker også å gi deg en trygg handleopplevelse.