Om SPAR

SPAR er verdens største supermarkedkjede med mer enn 12.000 butikker i over 40 land. I Norge har vi SPAR-butikker fordelt over hele landet.

SPAR - butikken der du bor
SPAR er en supermarkedskjede bestående av 263 SPAR-butikker og 27 EUROSPAR-butikker over hele Norge.

SPAR tilbyr et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt varer fra lokale leverandører.

EUROSPAR – ditt førstevalg
De største butikkene i SPAR-kjeden i Norge heter EUROSPAR. I EUROSPAR satser vi sterkt på å gi kundene et godt utvalg i ferskvarer, ferdigmat og et bredt og dypt varesortiment. I tillegg tilpasser den enkelte butikk varer fra lokale leverandører. 

SPAR – engasjert, folkelig og hjelpsom

I SPAR legger vi vekt på å gi kunden god personlig service. I våre butikker skal du finne inspirasjon og et bredt vareutvalg, med fokus på lokalmat. SPAR engasjerer seg også i lokalmiljøet og sponser små og store idrettslag. 

SPAR – i Norge
Merkevaren SPAR forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus.

Relatert innhold

Våre mål innen bærekraft og miljø

SPAR har, som del av NorgesGruppen, en langsiktig ambisjon om å være bærekraftig og bli klimanøytral. Det betyr at vi skal være i førersetet for miljøvennlig transport og forebygging av matsvinn, og lede an i utviklingen og tilbudet av miljøvennlige produkter.

Kvalitet i SPAR

Når du handler i en av våre SPAR-butikker, skal det føles trygt. Vi sikrer at maten er helsemessig sikker å spise og vi ønsker også å gi deg en trygg handleopplevelse.