Skijentenes smøretips

For å prestere på topp i skiløypa er det viktig med riktig påfyll. Når de norske skijentene forbereder seg til tøffe treningsøkter og lange konkurransedager, er det ekstra viktig med riktig næring. En god brødskive er en klassiker i norsk kosthold og med pålegg fra Stabburet får du i deg både god smak, energi og viktige næringsstoffer.

Vi har samlet noen av skijentenes beste smøretips, slik at du kan lade opp som en ekte langrennsløper. Disse herlige kombinasjonene passer like godt som frokost, til lunsj og i matpakka.

Hjemmebakt brød med klassisk makrell i tomat
En god brødskive med klassisk Stabbur-makrell kan bli en smaksopplevelse med noen få grep. Har du prøvd å kombinere makrell i tomat med fetaost, grillet aubergine, spinat, oliven eller cherrytomater? Prøv deg frem for å finne din favoritt kombinasjon, eller gjør det enkelt og topp med litt majones.  



Leverpostei på polarbrød og lomper

Leverpostei fra Stabburet er godt på både rundstykker og brød, men har du prøvd med lomper? Veldig godt med agurk, paprika og majones, og enkelt å ta med seg på farten. Leverpostei på polarbrød er også skikkelig godt – og perfekt til matpakka. Bare fantasien setter grenser for hva du kan toppe skiva med. Prøv deg frem for å finne din favoritt!

Makrell i tomat toppet med avokado og sukkererter
Finn deg en god brødskive eller et knekkebrød og smør godt på med Stabbur-makrell, skjær opp fine skiver av en moden avokado og topp med koriander. Eller prøv med sukkererter, agurkstrimler og spirer. Frisk, godt og sunt!

Uansett om du lader opp til en treningsøkt eller bare vil ha et smakfullt og næringsrikt måltid, er disse kombinasjonene perfekte. Prøv deg frem, finn dine favoritter, og nyt brødskiva som en ekte langrennsløper.