Støtt TV-aksjonen 2024

SPAR støtter årets TV-aksjon, som går til Barnekreftforeningen.

TV-aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon og har siden starten i 1974 samlet inn mer enn 11 milliarder kroner. Hvert år er 7000 frivillige med på den store dugnaden, og hvert år går pengene til et viktig formål.

SPAR og ALI Kaffe viser sin støtte til årets TV-aksjon ved å donere 1 krone til aksjonen for hvert solgte ALI Kaffe-produkt i uke 41 og 42.

Hvem går innsamlingen til i år?
Årets TV-aksjon går til Barnekreftforeningen og etablering av familiehus ved sykehus i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. Her kan barn med alvorlig sykdom og familien deres bo sammen og skape gode stunder i en vond tid.

Annenhver dag får et barn i Norge kreft, og hver uke blir 10 barn født med hjertefeil. Når et barn blir sykt, rammes hele familien. Over natten blir hverdagen forvandlet til et kaos av sjokk, fortvilelse og redsel. I livets vondeste periode er det viktigere enn noen gang å få være sammen.

Likevel er dette langt fra realiteten for flertallet. Ofte må barna reise langt for å få livsviktig behandling, og må være lenge på sykehus.

Familiehus vil bidra til at mamma, pappa, søsken og annen familie kan være nær det syke barnet. I tillegg vil familiehus frigjøre sengeplasser på sykehusene. Les mer om hvordan familiehus fungerer her.

TV-aksjonen arrangeres søndag 20. oktober.

Hvordan kan jeg bidra?
Bli bøssebærer du også! Gå årets viktigste søndagstur 20. oktober – meld deg her.

Visste du at du også kan donere Trumf-bonusen din til TV-aksjonen? Les mer om hvordan her.