Litt sunnere, men med fantastisk smak

Funkygines pizza er laget på naturlige, italienske råvarer.  

Den italienske bakgrunnen var viktig for Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som Funkygine, da hun skulle lage produkter gjennom Funkygine Food.  

Jørgine en av Norges største treningsprofiler og influensere, halvt italiensk og  opptatt av god helse, sunt kosthold og trening. Dette gjenspeiles også i produktene hun lager.  

Pizzaene hennes kommer i to varianter hos SPAR, Funkygine Food Pizza Pepperoni og Funkygine Food Pizza Mozzarelle & Pesto. Begge pizzaene er naturlig hevet i 24 timer, håndstrukket og stekt i vedfyrt ovn.

– Disse pizzaene passer for alle som vil nyte smakfull, litt sunnere, italiensk mat hjemme, enten alene eller sammen med familie og venner, forteller Jørgine.

Mindre sukker og salt 
Med fire aktive barn hjemme, hvor flere av dem driver med idrett, har Jørgine fokus på å gi barna de beste forutsetningene for å ha energi til å drive med alt de ønsker. Middagene hjemme hos treningsprofilen er relativt enkle og raske å lage, men skal fortsatt være næringsrike for både store og små. I tillegg er familien opptatt av gode smaker og at måltidet skal være hyggelig og noe alle i familien gleder seg til.  

Du kan selvfølgelig (dessverre) ikke spise pizza hver dag, men når du først skal kose deg med en, så har du i Funkygine sine pizzaer et smakfult og litt sunnere alternativ.

– På pizzaene til Funkygine Food har vi hatt fokus på surdeig, mindre sukker og salt, for å gjøre den litt sunnere, samtidig som det gir en digg smak, sier treningsprofilen.  

En typisk middag hjemme hos Funkygine består av mye armer og bein før alle får satt seg, og ender stort sett opp til å bli en veldig hyggelig opplevelse. Jørgine er opptatt av at det ikke er vits i å spise noe med dårlig samvittighet.  

– Om man har bestemt seg for å kose seg med noe, så nyt det, sier treningsprofilen.  

SPAR ønsker «Buon appetito»!