Høstens nyheter

Høst betyr at det kommer spennende varenyheter i butikkhyllene. Se her om det er noe som frister deg!

Nå finner du mange spennende nyheter i våre butikkhyller! Det er ikke sikkert din lokale SPAR-butikk tar inn alle nyhetene, men er det noe du har lyst til å teste ut kan du spørre betjeningen om de kan ta inn varen.

Nyheter til middagsbordet
Det er mange som har travle dager og da er det greit å kunne få middagen på bordet i en fei. Denne høsten kommer det flere nyheter som kan bidra til raske middager som hele familien setter pris på. 

Folkets lanserer blant annet Stir it up! som er en serie dypfryste asiatiske retter, som er enkle å tilberede. Teriyaki-varianten inneholder en pose marinert kjøtt, en med grønnsaker og en med saus. Ferdig på 1-2-3 og ønsker du en komplett middag for to kan du tilsette ris eller nudler.

Ovnsbakte Grønnsaker fra Findus består av næringsrike, oppkuttede grønnsaker smaksatt med urter og krydder for ekstra god smak. Grønnsakene tilberedes raskt og enkelt i ovnen eller på grillen og passer som tilbehør til det du allerede har på menyen. Ta ut akkurat det du trenger og legg resten tilbake i fryseren. 0 % matsvinn!

Det kommer også to nyheter for deg som er glad i taco, gjør måltidet enda bedre med toppingen fra Eldorado med lime og avokado eller habanerosalsaen fra Broken Taco-serien.

Middag_700x350_SPAR.jpg

På frokostbordet og i matpakka
Denne høsten kommer Bakehuset med et nytt gulrotbrød i Jacobs utvalgte-serien. Brødet er bakt med fersk, norsk gulrot som gir det en søtlig smak og ekstra saftighet. Gulrotbrødet er bakt i steinovn og har en smaksrik skorpe som er dekorert med sesamfrø. For de yngre medlemmene av familien kommer det et Kardemommeby-brød som er nøkkelhullsmerket og garantert blir en matpakkefavoritt.

For deg som liker ost og salami kommer Grilstad nå med det ultimate produktet; Jubel salami laget med Norvegia. 

Frokost_700x350_SPAR.jpg

Spennende nyheter på drikkefronten
Denne høsten er det også mange leskende nyheter du kan prøve deg på. Red Bull kommer med en Winter edition som kun vil være tilgjengelig i en begrenset periode med smak av fiken og epler.

Nocco kommer med en eksotisk variant som smaker av Rambutan, honningmelon og eple, og det kommer også en nyhet i Vitamin Well-serien; en sportsdrikk som er effektiv som restitusjonsdrikk og god på smak. 

Drikke_700x350_SPAR.jpg

Når du vil kose deg litt ekstra
Det er flere nyheter man kan kose seg med på mørke høstkvelder, for eksempel kommer favoritten Ahlgrens bilar i grønn variant med smakene eple, pære og sitron. Er du mer glad i tyggepastiller kommer Mentos med deilig, frisk appelsinsmak av et av verdens mest populære mineralvann, nemlig Fanta. 

For deg som vil ha noe sukkerfritt kommer Yup Crispy Raspberry Passion, en pastill med myk kjerne av søt og syrlig bringebær, og et knasende ytterlag av frisk pasjonsfrukt. Produktet inneholder C-vitamin, er vegansk, sukkerfri, gelatinfri og dekker søtsuget med god samvittighet.​

I snackshylla byr denne høsten på nye bekjentsskap som snacksbønner; store, sprø flak av åkerbønner med masse krydder. De smaker digg og er samtidig litt sunnere enn annen snacks, da de er fulle av protein og fiber og har mindre kalorier enn annen snacks. Produktet er både vegansk og glutenfritt.

Fra Maarud kommer potetgull med smak av hvitløk, ramsløk og mild chilli. 

I isdisken kommer tre nyheter fra Hennig Olsen, en is med Smil-sjokoladen, en is smaksatt med pepperkaker og en med knust sandwich. 

Kos_700x350_SPAR.jpg