18-åring ble pantemillionær hos EUROSPAR Larsgården

Det ble virkelig en god start på helgen for kjæresteparet som var innom butikken for å handle inn mat.

De to pantet flasker for 24 kroner og satset på Pantelotteriet. Det viste seg å være lurt for det endte med en million kroner rett i lomma.

– Jeg var helt i sjokk da jeg så at det sto en million kroner på kvitteringen. Jeg måtte lese over fem ganger før jeg forsto at det faktisk var sant, forteller vinneren til Sunnmørsposten.

VG har også skrevet om saken, du kan lese artikkelen her.

Tett samarbeid med Pantelotteriet
SPAR har samarbeidet med Røde Kors og Pantelotteriet siden 2014 og i fjor bidro SPARs kunder med 9 millioner til Røde Kors gjennom pantelotteriet.

– 2021 har for mange vært et annerledes og utfordrende år. Støtten fra dere og deres kunder gjør at vi i Røde Kors kan hjelpe flere. Våre frivillige står på hver dag for å redde liv, redusere ensomhet og bedre hverdagen til barn og unge gjennom trygge møteplasser og samtaletilbud. Halvparten av midlene Røde Kors mottar fra Pantelotteriet går til aktiviteter i lokalsamfunnet hvor panteautomaten står plassert. Dermed bidrar også støtten fra Pantelotteriet til at barn og voksne i nærmiljøet til deres butikker får hjelp og omsorg, sier Ann Christin Håland, Key Account Manager for Næringsliv og samfunnsansvar i Røde Kors.

Mange velger Pantelotteriet
Hittil i år har SPARs kunder bidratt med 6 millioner til Røde Kors sitt viktige arbeid gjennom pantelotteriet og de tre butikkene der kundene aller oftest velger å la panten gå til Røde Kors er SPAR Hasle i Oslo, SPAR Drangedal i Vestfold og Telemark og SPAR Dælenenggata i Oslo.

– Når du trykker på pantelotteri-knappen så støtter du det lokale Røde Kors-laget som den butikken sokner til. Det betyr at du gjør en forskjell i ditt lokalsamfunn. SPAR er opptatt av levende lokalsamfunn og er veldig glad for at vi kan være med å bidra gjennom å tilby Pantelotteriet i alle våre butikker, sier bærekraftsansvarlig i SPAR, Frank Ellingjord-Dale.