Delikate kombinasjoner

Lag gode matopplevelser med Delikat pålegg- og tilbehørsalater!

Delikat har lenge vært kjent for sitt varierte og smakfulle utvalg av pålegg- og tilbehørsalater, men visste du at du kan lage en ny spennende vri på maten ved å kombinere ulike pålegg og tilbehørsalater? Her har vi fire deilige kombinasjoner som vil glede smaksløkene dine!

Leverpostei og rødbetesalat:
Prøv en klassiker med en liten vri! Smør et tykt lag med Delikat leverpostei på et ferskt brød, og legg på en frisk og fargerik rødbetesalat. Rødbetesalaten gir en søt smak som passer perfekt sammen med leverposteien.
Delikat_Leverpostei_rodbetesalat.jpg

Rundstykke med sommersalat:
Lag en sommerlig matpakke til neste utflukt! Ta et nybakt rundstykke og legg på salatblad og en skinke. Smør på Delikats sommersalat og dryss over med urter, skivet agurk og raspet gulrøtter. Dette gir deg en herlig kombinasjon av sprø grønnsaker, salt skinke og myk sommersalat.
Delikat_rundstykker med sommersalat.jpg

Pølser med rekesalat og potetsalat:
Når du har lyst på noe raskt og enkelt, er pølser alltid et godt valg, og med Delikats salater kan du løfte det til neste nivå! Legg en pølse i et ferskt brød, og ta på noen skjeer med frisk rekesalat eller den smakfulle potetsalaten. Du kan også drysse over hakket løk eller urter for ekstra smak. En nydelig blanding av salt, søtt og syrlig som garantert vil imponere familie og venner!
Delikat_Polser med rekesalat.jpg

Avokado fylt med kyllingsalat:
Gi nytt liv til fylte avokado! Avokado er en fantastisk enkel og god forrett eller mellommåltid – spesielt om sommeren. Del en avokado i to, fyll den med Delikats kyllingsalat, dryss over mais, cayennepepper og litt urter. Den grønne frukten er også veldig god sammen med rekesalat. Uansett hvilken variant du velger, vil den myke avokadoen med de smakfulle salatene, gi deg en deilig og delikat rett.
Delikat_Kyllingsalat og avocado.jpg

Delikat pålegg- og tilbehørsalater gir deg et fantastisk startpunkt for å lage god og smakfull mat. Prøv deg frem og finn dine delikate kombinasjoner.