Ytrefilet av svin med honningvinaigrette

Ytrefilet av svin med honningvinaigrette
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Ytrefilet av svin har aldri smakt bedre! Kombinasjonen av frisk salat, kraftig ost og søt honning er helt himmelsk.

Fremgangsmåte

  1. Salt og pepre kjøttet.
  2. Del purren på midten og deretter på langs. Vask den godt.
  3. Del hjertesalaten på midten. Grill kjøtt og grønnsaker på høy temperatur på grillen.
  4. Svin skal ha en kjernetemperatur på ca. 63-65 ºC. La det ettersteke på indirekte varme i ca. 15 minutter.
  5. Ha grønnsakene på et fat og dryss over biter av blåmuggosten og valnøttene.
  6. Skjær kjøttet i skiver eller mindre biter.
  7. Server med honning-vinaigrette.
  8. Honning-vinagrette: Bland sammen honning, olje og sitron.
  9. Rasp skall fra sitronen.