Pizza på grillen

Pizza på grillen
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
La gjestene lage hver sin pizza – akkurat slik de liker den. Med piadinabunner lager du sommerpizza på 1-2-3!

Ingredienser

  • 8 piadinabunner
  • Crème fraîche
  • Pesto
  • Asparges
  • 0,5 squash
  • 2 mozzarella
  • 4 dl revet ost
  • 1 pakke Umberto spekeskinke
  • 1 paprika
  • mandler
  • Basilikum
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Her er det kun fantasien som setter grenser! Smør bunnene med crème fraîche eller pesto og legg på den osten du liker best. Stek bunnene i ovnen på høy temperatur eller på grillen, med lokket på. Pass på at ikke bunnen blir brent på grillen. En pizzastein kan anbefales, men det går også fint uten. Kutt opp alt tilbehør og grill asparges, paprika og squash for seg før du legger det på pizzaen. Topp med skinke, basilikum og mandler. Lag gjerne litt forskjellige pizzaer og del med hverandre. Pynt med frisk basilikum og smak til med salt, pepper eller finhakket chili – hvis du liker det hot!