Pizza "Cæsar" - med kalkun og ruccola

Pizza "Cæsar" - med kalkun og ruccola
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

  • 1 pk kalkunkjøttdeig uten salt, 400 g
  • 2 ss olivenolje
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 0,5 potte persille
  • 1 stk pizzadeig fra Fersk & Ferdig
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 2 dl revet ost
  • 0,5 stk rødløk
  • 20 g parmesan til servering
  • 50 g ruccola til servering
  • Salt
  • Pepper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 250° C. Varm en stor panne med litt olje. Finhakk hvitløk og persille. Stek kalkundeigen gylden sammen med hvitløken. På slutten har du i persille, salt og pepper. Rull ut pizzadeigen på en stekeplate. Smør creme fraiché på bunnen. Strø over kalkundeigen, ost og rødløk i ringer. Stek i ovnen ca. 15 minutter eller til osten har smeltet og fått gylden farge. Ved servering rasper du litt parmesan på og strør over ruccula. Enkelt og godt!