Helstekt landbrød

Helstekt landbrød
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

  • 1 landbrød
  • 2 fedd hvitløk
  • 75 g smør
  • 1 håndfull friske urter
  • 200 g revet ost
  • 100 g skinke

Slik gjør du

  1. Rut opp brødet i 4 x 4 cm med en skarp kniv og pakk brødet inn i aluminiumsfolie. Sett brødet i ovnen på 180 grader i ca. 5 minutter slik at det blir varmt. Mens brødet står i ovnen, smelt 75 gram smør, finhakk to fedd hvitløk og en god håndfull urter og bland alt dette sammen. Ta brødet ut av ovnen og fyll brødet med smørblandingen, 200 gram revet ost og 100 gram smårettskinke. Pakk brødet godt inn i aluminiumsfolien igjen og sett det tilbake i ovnen i ca. 15 minutter