Fiskeburger med paprika og purre

Fiskeburger med paprika og purre
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

  • 4 fiskeburgere
  • 4 hamburgerbrød
  • 1 gul paprika
  • 1 rød paprika
  • 1 hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 4 ss majones
  • Grønn salat
  • 1 bit purre

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 220 °C. Del paprika i grove biter og hvitløken på midten. Legg det på bakepapir i en ildfast form eller på et stekebrett og stek i ovnen til det blir mykt og har fått litt farge. Grill fiskeburgere og brødene. Server med majones, grønn salat, purre og ovnsbakt varm paprika og hvitløk. Både rotgrønnsakfries og vanlige fries er godt til. Oppskrifter på spennende tilbehør finner du på spar.no