Dilla på quesadilla

Dilla på quesadilla
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Dette blir sommerens store slager! Prøv vår sommerlige vri på en meksikansk favoritt. Cheddar, Strandaskinke og urtedressing får smaksløkene til å danse.

Fremgangsmåte

  1. Varm en stor stekepanne og legg i en tortillalefse. Dryss strimlet TINE norsk cheddarost, finhakket grønn chili og vårløk over tortillaen. Topp med revet Strandaskinke.
  2. Når osten har smeltet litt, legger du over en ny tortilla. Snu forsiktig quesadillaen. La den ligge litt for å bli gjennomvarm. Dette kan også gjøres på grill med indirekte varme. Pass på så du ikke brenner lefsene. Server med sommersalat og urtedressing.
  3. Sommersalat: Bland og miks alle ingrediensene til en god og frisk sommersalat.
  4. Urtedressing: Bland sammen naturell yoghurt, finhakkede urter og finhakket hvitløk. Smak til med salt og pepper.