Bli best på burger i sommer!

Bli best på burger i sommer!
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Nå kan du bli kongen av grillsesongen med saftige baconburgere, sprø søtpotetfries og hjemmelaget cheddardip. Oppskriften gir garantert fornøyde gjester.

Fremgangsmåte

  1. Stek eller grill baconburger på høy temperatur. Når de er ferdige, legger du en skive cheddar på hver burger.
  2. Varm brødene. Server nystekte baconburgere med coleslaw, sprø søtpotetfries og hjemmelaget cheddardipp.
  3. SØTPOTETFRIES: Skjær søtpoteten i tykke staver og legg de i kaldt vann minst en time. Da forsvinner mye stivelse og friesene blir sprø.
  4. Varm en gryte med olje og friter søtpotetene i omganger. Deretter ruller du dem i maizena og friterer de en gang til.
  5. COLESLAW: Bland alle ingrediensene godt sammen til en kremet og god salat på burgerne.
  6. CHEDDARDIP: Skjær cheddarosten i strimler. Smelt smør i en gryte, rør inn melet og tilsett melken litt av gangen.
  7. Visp mens du tilsetter melken, og la sausen småkoke i fem minutter så melsmaken forsvinner. Ha i cheddarosten og la den smelte under omrøring. Smak til med salt og pepper.