Asiatisk kyllinggryte

Asiatisk kyllinggryte
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Helt kokos! Smakfull asiatisk kyllinggryte med mango, kokosmelk og koriander. Like god som den er vakker!

Ingredienser

  • 2 ss olivenolje
  • 1 chili, finhakket - uten frø
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 ss rød curry base
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 pk strimlet kyllingfilet, SPAR Middagsfavoritt
  • 1 dl lett fløte
  • fersk koriander
  • 1 mango, kuttet i terninger
  • 2 lime
  • 1 rødløk

Slik gjør du

  1. Varm olivenolje, hvitløk og chili i en tykkbunnet gryte. Tilsett 1-2 ss rød curry base og rør inn kokosmelk. La dette varmes opp. Tilsett strimlet kyllingfilet og la småputre på lav varme i ca. 10-15 minutter. Rør inn fløte og la den trekke. Server med fersk, grovkuttet koriander, mango og saften av lime. Topp med finhakket rødløk.