Pinnebrød med timian

Pinnebrød med timian
5 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Stekes enkelt over grillen og er perfekt tilbehør til grillmaten!

Ingredienser

Pinnebrød med timian

  • 500 gr mel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 50 gr smør
  • 2 dl lunket vann
  • 0,5 dl matolje
  • havsalt i flak

Rødbetesalsa

  • 2 rødbeter, raspet
  • 1 ss grov sennep
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss dill, hakket
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Bland det tørre med smøret. Spe med vann og olje. Form deigen til lange pølser, rull dem i salt og timian og tvinn dem rundt en pinne.
  2. Stek brødet over grillen til det er gjennomstekt og slipper pinnen. Server med rødbetesalsa.
  3. Rødbetesalsa: Bland alt sammen og smak til med salt og pepper.