Ostekake i glass med jordbær og mynte

Ostekake i glass med jordbær og mynte
6 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
En søt og god dessert!

Ingredienser

  • 0,5 pk Digestive-kjeks
  • 200 g kremost naturell
  • 2 dl kirsebærsyltetøy
  • 2 dl kirsebæryoghurt
  • 1 pk sitrongelé
  • 2,5 dl vann
  • 2,5 dl kremfløte
  • bær etter eget ønske
  • friske mynteblader

Slik gjør du

  1. Smuldre kjeksen og ha i små serveringsglass.
  2. Rør osten godt ut i yoghurten og syltetøyet.
  3. Rør gelépulver ut i 2 ½ dl kokende vann til det er godt oppløst. Avkjøl til geleen begynner å tykne en anelse. Bland sammen med osteblandingen.
  4. Pisk fløten nesten stiv og vend i kremen. Hell i glassene og sett kaldt i 2-3 timer.
  5. Topp med bær etter ønske. Her har vi brukt jordbær og mynte.