Kyllinggryte med kål og sjampinjong

Kyllinggryte med kål og sjampinjong
2 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Lett og sunn middag!

Ingredienser

  • 0,5 ss olivenolje
  • 2 fedd hvitløksbåter
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 0,5 gul løk
  • 2 dl hodekål
  • 2 dl sjampinjongskiver
  • 5 dl hønsebuljong
  • 1 ss soyasaus
  • 150 g kyllingkjøtt i strimler

Slik gjør du

  1. 1. Varm oljen i en stor gryte, og stek finhakket hvitløk, revet ingefær og skivet løk i ett minutt.
  2. 2. Tilsett finsnittet kål og skivet sjampinjong, og stek et par minutter. Rør godt.
  3. 3. Hell på buljong og soyasaus og tilsett kyllingkjøttet. Skru ned varmen, og legg på lokk. La det småkoke i 10 minutter.