Eplegløgg med kanel

Eplegløgg med kanel
6 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Når nettene blir lange og kulda setter inn, smaker det fantastisk med en varm, krydret drikk. Perfekt når du vil sitte med pledd i sofaen eller ha gode venner på besøk.

Ingredienser

  • 1 l eplejuice
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 små kanelstenger
  • 1 cm revet ingefær
  • 2 stjerneanis
  • 1 eple i små terninger
  • 2 ss mandler, finhakket
  • smak til med vodka eller calvavos (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Ha i eplejuice, sukker, kanelstenger, ingefær og anis i en kjele. Varm opp til kokepunktet og la det stå og trekke i 10-15 min (eller lenger).
  2. Smak til med vodka eller calvados og ha i mandler og eplebiter.