Personvern og vilkår

Vi tar våre kunders personvern på alvor, og følger til enhver tid gjeldende lov for behandling av personopplysninger. På sidene under vil du finne informasjon om våre vilkår, samt hvordan vi håndterer bruk av informasjonskapsler, også kalt cookies.

For alle forhold der Trumf er behandlingsansvarlig for våre kunders data, henviser vi til Trumfs personverninformasjon. Klikk her for å gå til Trumf sine sider. Der får du all informsjon om hvordan Trumf behandler og oppbevarer dine data, samt muligheten til å be om innsyn i data som er lagret om deg,

I tillegg til det som står beskrevet i Trumf sin personvernerklæring, er det noen områder SPAR er særskilt ansvarlig for. Dette gjelder epostsamtykker gitt til SPAR av kunder som ikke er medlemmer i Trumf, og informasjon i forbindelse med ordre i SPAR Nettbutikk. For personopplysninger som er registrert i Trumf, selv om dette blir benyttet i forbindelse med en ordre i nettbutikken, er det Trumf som er ansvarlige for disse. Ytterligere data som ligger utenfor et medlems Trumfprofil; alternativ adresse, melding til plukker, melding til sjåfør, informasjon om registrerte betalingskort, epostadresse og et samtykke ikke tilknyttet Trumf er det SPAR som er ansvarlig for. Det er databehandlingsavtaler mellom SPAR og de aktuelle samarbeidspartnerne som her er gjeldende, og som sikrer at vi til enhver tid følger de lover og regler som gjelder innsamling, oppbevaring og sletting av denne typen data. 

For forhold der SPAR er behandlingsansvarlig for våre kunders data, se følgende sider:

Hva skjer når du logger deg på våre nettsider?

Vi ønsker å gi deg en så skreddersydd og personalisert opplevelse som mulig på våre sider, og for å innfri dette er det nødvendig at du logger inn og oppgir detaljer som gjør at vi kan identifisere deg.

Så lenge du ikke er pålogget nettstedet kan ikke din bruk kobles tilbake til deg som enkeltperson. Når et Trumf-medlem logger seg på nettstedet med brukernavn og passord, godkjenner du våre medlemsbetingelser. Disse kan du lese her.

I pålogget modus vil vi bruke generelle opplysninger i din medlemsprofil for å tilpasse nettstedet og gjøre innholdet mer personlig og relevant for deg som Trumf-medlem. Dette har du gitt samtykke til i Trumf sine medlemsbetingelser. Du har som Trumf-medlem anledning til å si nei til profilering, som vil si at vi ikke kan tilby deg personlige kuponger og en personalisert opplevelse på nettstedet basert på din handleadferd og kjøpshistorikk. Dersom du ønsker å se over dine samtykker til Trumf, kan du gjøre det her

24 timer etter at en kunde har logget seg inn på våre nettsider, vil man ikke lenger kunne utføre utvalgte handlinger uten at man bekrefter innloggingen med sitt eget passord. Dette kan være å endre personopplysninger eller foreta en handel i nettbutikken.

SPAR-appen:

SPAR-appen er en digital kundeavis for både Trumf-medlemmer og kunder som ikke har medlemskap i Trumf.

Som Trumf-medlem kan du logge inn, se og aktivere dine personlige kuponger, aktivere Trumf-bonus og se tilbud. Innlogging i appen gjøres gjennom bruk av Trumf-kundenummer, registrert mobilnummer eller e-post, samt passord. I SPAR-appen er du innlogget i 1 år, uten å måtte bekrefte passord, dersom man ikke logger ut selv. Etter 1 år må man logge inn på nytt i appen. Som innlogget bruker vil tilbud og kuponger være tilpasset de valg du har gjort for ditt medlemskap. For mer informasjon se Trumfs personvernerklæring her https://www.trumf.no/om-trumf/personvernerklaring/.

Ved bruk av appen uten medlemskap i Trumf kan du se SPAR sine tilbud, samt finne ut om nettbutikken leverer til ditt postnummer dersom du oppgir dette. Postnummeret lagres kun lokalt på din mobil. For mer informasjon om SPAR Nettbutikk se (personvernerklæring nettbutikk).

For videreutvikling og vedlikehold av appen måler og overvåker vi bruken gjennom statistikk basert på IP-adresser. Informasjon om interaksjon i appen, som klikk på lenker, kampanjer, aktivering av Trumf-bonus, inngang til SPAR.no og inngang til nettbutikk blir sendt og lagret anonymisert hos Google Analytics for analyseformål.

SPAR på Facebook:

SPAR har selskapssider på Facebook, du kan lese mer her.