Fish & chips i airfryer

Fish & chips er kongen over alle fiskemiddager! Server retten med HOFF Opphøgde Potteter i aifryer for å få ekstra sprø fries.

20-40 min
Enkel
Fish & chips i airfryer

Slik gjør du

  1. Til servering:

    1. 1
      Ha mel på en tallerken, pisk et egg i en skål og ha griljermel på en tallerken. Tørk fiskefiletene med tørkepapir. Ta på litt salt og pepper før du vender hver fiskefilet i mel. Dypp dem så i egg og vend dem til sist i griljermelet.
    2. 2
      Legg fiskefiletene i airfryer-kurven. Stek ved 200°C i 10-12 minutter, snu halvveis, til fisken er gyldenbrun og gjennomstekt.
    3. 3
      Stek Opphøgde Potteter på 180°C i ca. 8–14 minutter i airfryer. Steketiden vil variere noe fra airfryer til airfryer. Produktet er ferdig når de er sprøe og gode. De kan også tilberedes i stekeovn ved 200°C i varmluft i ca. 8-14 minutter. Dryss over salt etter egen smak.
    4. 4
      Lag dressing mens potetene stekes ved å blande sammen rømme, sitronsaft, pepper, salt og persille i en liten skål. Vask og riv opp noen salatblader og del tomatene i fire.
    5. 5
      Server fisken sammen med sprø Opphøgde Potteter, salat, rømmedressing og et par sitronbåter.

Lignende oppskrifter