Miniomelett med Norvegia

Lag en stor form med små herlige muffinsomeletter med ett eller flere fyll.
Bruk ulik type ost, grønnsaker og pålegg.

20-40 min
Enkel
Miniomelett med Norvegia

Slik gjør du

  1. Til servering:

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 200 ⁰C. Sett små muffinsformer i et muffinsbrett. Visp sammen egg, fløte og krydder.
    2. 2
      Del Norvegia i tynne strimler, rens og del 4 grønne asparges i mindre biter. Bland inn i eggemassen, på at du fordeler fyllet jevnt.
    3. 3
      Stekes på midterste rille ca. 20 min til omelettene så vidt har stivnet.
    4. 4
      Avkjøl litt og server med ønsket tilbehør.
    5. 5
      Tips: For de minste bruk helt enkelt 150 g kokt skinke og 150 g TINE Norvegia® 26%, delt i tynne strimler.
      Har du rester av kald potet, bacon og salami er det supert å bruke i omelettene.