Fingersandwich med røkt skinke og brie

Er du glad i sennep må du prøve disse nydelige fingersandwichene, med en kombinasjon av honning, sennep, skinke og brie. Litt ruccula gir en ekstra piff og peppersmak.

20 min
Enkel
Fingersandwich med røkt skinke og brie

Slik gjør du

    1. 1
      Bland sammen sennep og honning. Bre ett litt tykt lag med smør på alle loffskivene, deretter sennepsblandingen.
    2. 2
      Legg skinke, 3 tynne skiver brie og et tynt lag ruccula på 4 av skivene, legg resten med sennepsflaten ned.
    3. 3
      Press sandwichene litt sammen, skjær av kantene og del i 3.
      Tips!

      Sandwichene kan lages en stund før servering, oppbevar de kjølig og sett de i romtemperatur 30 min. før servering.

      Andre tips til fyll:
      Røkelaks, kremost og ruccula eller kokt egg med majones, reker og dill. Dersom du ønsker å bruke et grovere brød smaker det også godt.