Fingersandwich med røkt skinke og brie
Er du glad i sennep må du prøve disse nydelige fingersandwichene, med en kombinasjon av honning, sennep, skinke og brie. Litt ruccula gir en ekstra piff og peppersmak.
20 min
EnkelSlik gjør du
- 1Bland sammen sennep og honning. Bre ett litt tykt lag med smør på alle loffskivene, deretter sennepsblandingen.
- 2Legg skinke, 3 tynne skiver brie og et tynt lag ruccula på 4 av skivene, legg resten med sennepsflaten ned.
- 3Press sandwichene litt sammen, skjær av kantene og del i 3.Tips!
Sandwichene kan lages en stund før servering, oppbevar de kjølig og sett de i romtemperatur 30 min. før servering.
Andre tips til fyll:
Røkelaks, kremost og ruccula eller kokt egg med majones, reker og dill. Dersom du ønsker å bruke et grovere brød smaker det også godt.
- 1