God morgen, jul!
Lang, deilig julefrokost hører med. La bordet
bugne av alt fra pæreskinke, modne oster og godt
brød til spennende småretter. Dekk bordet og inviter
til en smakfull og hyggelig opplevelse. Kanskje sitter dere helt til lunsj?
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Omelett
- 1Sett ovnen på 180 °C. Bland sammen egg, fløte og sennep.
Smak til med muskat og salt. Kutt grønnkål og rødløk i
båter og stek raskt i en varm panne med litt smør, det skal
bare bli litt mykt. Hell røren i 4 små ildfaste former og
fordel grønnkål- og løkblandingen over. Stekes
i ovnen i ca. 10 minutter.
- 1
Egg- og rekesalat
- 1Kok eggene i 7 minutter. Grovhakk egg
og bland dem sammen med reker, finhakket
dill, pepperrot og majones. Smak til med
salt og pepper. Pynt med sitronbåter!
- 1
Lakserøre
- 1Finhakk røkelaks og gressløk.
Vend inn Snøfrisk og sitronsaft.
Smak til med litt pepper.
- 1