Glaserte epler

Like gode som de ser ut!

20-40 min
Middels
Glaserte epler

Slik gjør du

    1. 1
      Vask og tørk eplene.
    2. 2
      Ha vann og sukker i en tykkbunnet kjele. Ha en pensel i en liten bolle med varmt vann ved siden av. Varm sukkeret og rør med en visp, til sukkeret er oppløst.
    3. 3
      Skru opp varmen. (For å forhindre at sukkeret krystalliseres, kan du fjerne sukkeret langs sidene av kjelen med penselen. Skyll penselen i det varme vannet innimellom). Varm sukkeret til jevnt til det er gyllenbrunt.
    4. 4
      Ta kjelen av varmen og pisk forsiktig inn kremfløten, litt av gangen, til karamellen er kremaktig i konsistensen.
    5. 5
      Sett kjelen på et gryteunderlag. Stikk en ispinne i hvert eple og dypp dem i karamellen. Plasser eplene på en lett smurt stekeplate eller tallerken og server.