Fish & chips i airfryer

Fish & chips i airfryer
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fish & chips er kongen over alle fiskemiddager! Server retten med HOFF Opphøgde Potteter i aifryer for å få ekstra sprø fries.

Fremgangsmåte

  1. Ha mel på en tallerken, pisk et egg i en skål og ha griljermel på en tallerken. Tørk fiskefiletene med tørkepapir. Ta på litt salt og pepper før du vender hver fiskefilet i mel. Dypp dem så i egg og vend dem til sist i griljermelet.
  2. Legg fiskefiletene i airfryer-kurven. Stek ved 200°C i 10-12 minutter, snu halvveis, til fisken er gyldenbrun og gjennomstekt.
  3. Stek Opphøgde Potteter på 180°C i ca. 8–14 minutter i airfryer. Steketiden vil variere noe fra airfryer til airfryer. Produktet er ferdig når de er sprøe og gode. De kan også tilberedes i stekeovn ved 200°C i varmluft i ca. 8-14 minutter. Dryss over salt etter egen smak.
  4. Lag dressing mens potetene stekes ved å blande sammen rømme, sitronsaft, pepper, salt og persille i en liten skål. Vask og riv opp noen salatblader og del tomatene i fire.
  5. Server fisken sammen med sprø Opphøgde Potteter, salat, rømmedressing og et par sitronbåter.