Varmende høstsupper

Lag middag som holder høstkulda på avstand.

Supper er godt året rundt, men det er ekstra deilig å varme seg på en suppeskål når høsten kom litt brått på og man kommer hjem fra jobb forblåst, kald og våt. 

Heldigvis er det ikke bare høstværet som kan overraske, en god suppe kan romme gode smaker og ulike teksturer. Kanskje har du lyst på en søt og salt løksuppe, eller frister det mer med en kruttsterk thaisuppe?

Suppe er også enkel mat å lage, som hverken tar mye tid eller lager mye oppvask. Vi har funnet frem noen av våre suppefavoritter og håper du får en varm høst.

Relatert innhold

Gulrotsuppe med parmesan og gresskarkjerner

Når fargene forsvinner utendørs, henter vi dem inn på tallerkenen. Nyt smaken og synet av gulrotsuppe toppet med parmesan og gresskarkjerner.

Thaisuppe med snadder!

Med ferdiglaget thaisuppe har du verdens beste utgangspunkt. Vi serverer med frisk koriander, lime- og chilibrød.

Lun løksuppe

Kan vi friste deg med fransk løksuppe med bacon, hvitløk og deilige, sprø, hjemmelagde krutonger? Denne suppen blir man både varm og glad av! God til middag, god til lunsj.

Nudelsuppe med reker og kokosmelk

Ingenting er så deilig som varm suppe på en kald dag. Se frem til en god middag med denne velsmakende suppen.

Kremet fiskesuppe med laks

Å fiske etter komplimenter blir unødvendig når du serverer denne herligheten av en suppe med laks, purre og gresskarkjerner. Ikke glem å lage syrlig flettebrød. Dette kaller vi fiskelykke!

Kremet søtpotetsuppe

Hvem har sagt at suppe ikke er et fullverdig måltid? Suppe på søtpotet gjør skam på utsagnet. Topp gjerne med ristede valnøtter og cheddarchips.