Farsdag på søndag

På søndag er det farsdag og tradisjonen tro skal man gjøre litt ekstra stas på far denne dagen. Hos SPAR og EUROSPAR finner du alt du trenger for å lage en fin dag.

Farsdagen er en hedersdag for fedre, og i Norge feires farsdagen den andre søndagen i november. Her er noen tips til hvordan farsdagen blir en ekstra hyggelig dag for hele familien. 

Frokost på sengen

Hva er vel bedre enn å overraske far med en god frokost på sengen? Varm, nykokt kaffe og noen gode skiver brød med fars favorittpålegg er garantert suksess. Prøv gjerne å bake ditt eget brød, her får du mange gode tips og oppskrifter.

Kake til far

Når man skal feire far, er det hyggelig med en kake. Lag gjerne hans favorittkake, så setter han ekstra pris på omtanken. Har du lyst til å prøve deg på gjærbakst finner du tips og inspirasjon her

Har du det litt travelt kan du enkelt bestille kake fra kakebestilling.no og hente i din nærmeste SPAR-butikk, les mer om dette her.

Liten gave

Far setter nok også pris på en liten gave. En blomst er til glede for hele familien, eller en hjemmelaget tegning fra familien yngste. Husk at det ikke er størrelsen som teller, men budskapet! Og den beste gaven av dem alle er at far får mange gode ord og klemmer en dag som denne. 

SPAR ønsker alle fedre en riktig fin dag!

Relatert innhold