Spar penger – spar miljøet

Nå gjør vi det enda lettere å både spare penger og spare miljøet med en ny matredderfunksjon i SPAR-appen!

De fleste forbrukere har fått med seg at kampen mot matsvinn er en viktig del av bærekraftsarbeidet, og vi ser at våre kunder ønsker å bidra i denne kampen. Dere er kjempeflinke til å kjøpe varer som er nedpriset på grunn av utløpsdato eller tilhører et utgått sortiment. Frem til nå har hva som er nedpriset i de ulike butikkene vært en overraskelse som man først oppdaget når man sto i butikken. Men ville det ikke vært enda enklere å bidra hvis du kunne vite på forhånd hvilke varer som trenger å reddes?

Det tror vi, og derfor lanserer vi en ny funksjon i SPAR-appen som lar deg se hvilke varer som trenger å reddes i alle SPAR-butikker. Knappen «Nedpriset» ligger lett tilgjengelig i hovedmenyen på linjen nederst i appen. Du velger enkelt din butikk og får så en oversikt over alle nedsatte varer. Har du flere SPAR-butikker i nærmiljøet, kan du enkelt bytte mellom dem og se nedprisede varer i de ulike butikkene.

Du kan ikke kjøpe eller reservere disse varene i appen, og det er fortsatt førstemann til mølla. Men du kan følge med i appen, se antall varer og dra på butikken når du ser at det er nedprisede varer der som passer med akkurat ditt behov. Vi jobber systematisk for å unngå å måtte kaste mat og priser derfor ned alt fra hermetikk til ferskvare og ofte med så mye som 50 prosent avslag! Følger du med i appen er det nå derfor blitt enda bedre muligheter for å gjøre et skikkelig kupp på en vare som du bruker mye av.

Men har du enda ikke lastet ned SPAR-appen, sier du? Da håper vi denne nyheten er motivasjonen du trenger for å gjøre det. Det tar under ett minutt, krever ingen registrering og du kan se nedprisede varer i din nærbutikk med en gang! Og det kommer i tillegg til alle de andre gode grunnene til å bruke appen, som for eksempel å se ukens kundeavis, lage din egen handleliste, få og aktivere gratiskuponger som Trumf-medlem og mye mer. Vi tror du vil få enda mer ut av din handleopplevelse ved å starte den digitalt fra sofakroken eller på bussen, og gleder oss til å slå av en prat om bærekraft eller hva det måtte være når du kommer innom. Vi sees i butikken!

Last ned i App Store her!
Last ned i Google Play her!