Tid for spekemat
Et klassisk, norsk spekematbord er en sikker vinner både til fest og hverdags, men du kan også prøve å bruke spekematen på nye måter.
Miksen av salt og søtt og det faktum at du selv kan velge om spekematmiddagen skal være en enkel hverdagsmiddag, eller en flott festmiddag, gjør spekemat til en vinner på middagsbordet.
Kjøp inn litt forskjellige spekemat, velg de pølsene og skinkene du selv liker best, og mor deg med tilbehøret.
Det klassiske spekematbordet inneholder gjerne eggerøre, flatbrød, potetsalat, rømme, smør og melon. Har du lyst til å sette mer mat på bordet er rømmegrøt og spekemat en sikker kombo. Du kan også lage en god salat og kanskje bake noen rundstykker hvis det kommer barn som ikke er så glad i flatbrød.
Har du derimot lyst på smaken av spekemat, men i en ny drakt har vi funnet frem noen inspirerende oppskrifter under.
Alt du trenger til spekematbordet finner du hos SPAR, velkommen til oss!