Tacograteng

Tacograteng
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

  • 600 g kjøttdeig
  • 1 ss matolje
  • 1 gul løk hakket
  • 1 pk tacokrydder
  • 1 dl vann
  • 500 g pasta penne
  • 1 boks mais
  • 2 dl revet ost
  • 2 kvaster persille

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader. Varm opp matolje i en stekepanne og fres kjøttdeigen sammen med tacokrydder og hakket løk. Tilsett vann og la det småkoke i 3-4 minutter. Finn deretter frem en ildfast form og legg kjøttdeig, pasta, ost og strimlet persille lagvis. Stek gratengen på overvarme til den er gyllenbrun, ca. 10 minutter. Server gjerne med en frisk salat.
  2. Oppskriften er utarbeidet av Old El Paso