Fylt paprika med krydret kjøttdeig og knuste tortillachips

Fylt paprika med krydret kjøttdeig og knuste tortillachips
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min
Et godt måltid med pikant fyll og sprø topping. Server de gratinerte paprikaene varme sammen med en frisk salat og en smakfull salsa.

Ingredienser

  • 400 gr kjøttdeig
  • 1 ss smør
  • 1 pose taco spice mix
  • 1 dl vann
  • 4 stk paprika - spiss/avlang type
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl revet ost
  • 6 stk tortilla chips cheese

Slik gjør du

  1. Brun karbonade- eller kjøttdeigen i margarin, tilsett Taco Spice Mix og vann. Rør om og kok uten lokk i 5-10 minutter.
  2. Del paprikaene på midten og grav ut kjernehuset. Fyll paprikaene med kjøttdeig.
  3. Bland crème fraiche og Taco Topping.
  4. Legg røren på kjøttdeigen og topp med revet ost og knuste Tortilla Chips. Gratiner på 200 °C i ca. 7–10 min.