Riskrem med marsipan og hermetiske kirsebær

Riskrem med marsipan og hermetiske kirsebær
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Her får du en eksklusiv variant av riskremen til jul. Nyt den med glede!

Fremgangsmåte

  1. Pisk kremen luftig sammen med vaniljefrø fra vaniljestangen.
  2. Bland inn den ferdigkokte grøten til riskremen har fått ønsket konsistens.
  3. Riv marsipanen på et rivjern. Hakk de skåldete mandlene grovt. Tilsett begge deler i kremen.
  4. Saus: Lag en jevning av litt av saften og potetmelet.
  5. Ha resten av ingrediensene til sausen i en kjele, og kok opp. Ta kjelen av platen, og rør inn jevningen.
  6. Servér riskremen med kirsebærsausen, og pynt med hele kirsebær. Ha litt sukker over sausen i muggen, så unngår du snerk.